Betaalmogelijkheden

Eenvoudig en veilig betalen

Bij Megekko vinden wij het belangrijk dat je gemakkelijk, veilig en snel kunt betalen. Je kunt dan ook op diverse manieren betalen.


Een overzicht van onze betaalmogelijkheden:


iDEAL

Betalen met iDEAL is de meest gebruikte en bekende online betaalmethode. Betalen via iDEAL gaat via elke Nederlandse bank.


Creditcard

Betalen met een creditcard is ook mogelijk. Wij accepteren Visa, Mastercard en Maestro cards. Let op, wij rekenen hiervoor geen extra kosten.


Bankcontact

Bancontact, voorheen ook Mr.Cash genoemd, is een betaalmethode voor onze klanten in Belgie. Ben je woonachtig in Belgie? Dan kun je kosteloos gebruik maken van je eigen bankkaart. Wij rekenen namelijk geen extra kosten voor een Bancontact transactie.


Klarna

Betaalmethodes van Klarna


In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.


• Achteraf Betalen

• Betaal in 3 delen


Je vindt meer informatie over achteraf betalen in de gebruikersvoorwaarden voor achteraf betalen van Klarna.

De voorwaarden voor de dienst 'betaal in 3 delen' vind je in de gebruikersvoorwaarden voor betaal in 3 delen van Klarna.


Algemene informatie over Klarna vind je hier.


Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement.


iDEAL in3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van iDEAL in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 


Wil je meer informatie over iDEAL in3? Bezoek dan: https://payin3.eu/nl/.


Betalen in onze Pop-Up Store in Breda

In onze Pop-Up Store kun je op de volgende manieren betalen:

• Contant

• Pin

• Creditcard
Bezig met zoeken...
Je bent nog niet ingelogd
✖︎
E-mail adres:
Wachtwoord:
Registreren


✖︎
Sluiten
✕︎