KIES EEN CATEGORIE ▾
of
zoeken
levertijd icon
verzendkosten icon
star icon star icon star icon star icon star icon


Eenvoudig en veilig betalen, dat is zo gek nog niet
Bij Megekko vinden wij het belangrijk dat je gemakkelijk, veilig en snel kunt betalen. Je kunt dan ook op diverse manieren betalen.

Een overzicht van onze betaalmogelijkheden:

iDEAL
Betalen met iDEAL is de meest gebruikte en bekende online betaalmethode. Betalen via iDEAL gaat via elke Nederlandse bank.

iDEAL QR
Wil jij een iDEAL betaling uitvoeren zonder paslezer zoals de raboreader/scanner of e.edentifier? Gebruik dan iDEAL QR. Door het installeren van de iDEAL app op je smartphone kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen.

Creditcard
Betalen met een creditcard is ook mogelijk. Wij accepteren Visa, mastercard en maestro cards. Let op, omdat wij kosten moeten afdragen aan de creditcardmaatschappijen, rekenen wij hiervoor een kleine opslag van 2%.

Bancontact
Bancontact, voorheen ook Mr.Cash genoemd, is een betaalmethode voor onze klanten in Belgie. Ben je woonachtig in Belgie? Dan kun je kosteloos gebruik maken van je eigen bankkaart. Wij rekenen namelijk geen extra kosten voor een Bancontact transactie.

Alternatieve mogelijkheden
Mocht je gebruik willen maken van een alternatieve betaalmethode, zoals een pakket met betaalservice, neem dan contact met ons op. Wij kijken dan of we je een passende oplossing kunnen aanbieden


Bezig met zoeken...
Je bent nog niet ingelogd
✖︎
E-mailadres:
Wachtwoord:
✖︎
Sluiten
 
✖︎
Sluiten