MEGEKKO BUILDS, VOOR JOU

Wil jij graag een game pc, maar heb je niet de kennis en ervaring om hem zelf te bouwen? Laat Megekko dan jouw gloednieuwe gaming-pc bouwen! Onze experts in de Megekko Pop-Up Store zorgen ervoor dat jouw pc kant-en-klaar is wanneer je deze komt ophalen. Het enige wat je thuis nog moet doen is de stekker erin steken en gamen maar!

Kom langs in de winkel

Bezoek de Megekko Pop-Up Store in Breda en laat je inspireren. Bekijk de nieuwste componenten, computer behuizingen en oriënteer jezelf op de componenten die je in jouw game-pc wilt. Dit kan je natuurlijk ook al doen op onze website.

Megekko Build - Game pc laten bouwen

Laat je adviseren

Kom langs in de winkel en onze experts helpen je verder. Vertel ons wat je wensen zijn, geef aan wat je belangrijk vindt en onze experts kiezen samen met jou de perfecte componenten voor jouw pc uit.

Betalen

Je komt er niet onderuit, betalen. Op het moment dat al jouw componenten zorgvuldig zijn uitgekozen vragen we je om in de winkel te betalen.

Bouwen

Nadat alles is besteld gaan onze experts in de winkel aan de slag om jouw pc in elkaar te zetten. Met meerdere jaren ervaring kun je ervan uitgaan dat ze dit met uiterste precisie, liefde en passie doen. Je krijgt zelfs perfect kabelmanagement, dat scheelt jou weer een beetje hoofdpijn.

Megekko Pop-Up Store - RGB pc bouwen
Werkgeheugen Game PC bouwen

Ophalen

Na geduldig te wachten is het moment eindelijk daar, je mag jouw game-pc ophalen in de Megekko Pop-Up Store. Je ontvangt een berichtje waarin wordt vermeld dat je game-pc klaar is om opgehaald te worden. Vol enthousiasme kom je langs, haal je je pc op en sluit thuis tevreden je game-pc aan. Veel plezier!

Megekko Pop-Up Store


Bezig met zoeken...
Je bent nog niet ingelogd
✖︎
E-mail adres:
Wachtwoord:
Registreren


✖︎
Sluiten
✕︎