MEGEKKO TWITCH

Op het Twitch kanaal van Megekko wordt er elke twee weken gestreamd waarbij onze social media dude (Mike) en content creator guy (Bjorn) samen de nieuwste, leukste en gekste games spelen. Vaak spelen de social media dude en content creator dude tegen elkaar om te kijken wie de beste is. Maar soms, heel soms, werken ze ook samen.

Zei je gratis goodies? Die zijn ook regelmatig te winnen bij de streams van Megekko. Zorg er daarom voor dat je ons volgt en een melding krijgt wanneer we live gaan. Gegarandeerd plezier.

De favoriete plek van jouw pc, dat is Megekko. We zijn eigenzinnig, grappig en hebben lef. Jouw pc houdt van ons en wij houden van jou!

VOLG MEGEKKO

MEGEKKO YOUTUBE

We zijn ook op YouTube te vinden. Op YouTube publiceren we verschillende type content. Verwacht samenvattingen van de Megekko livestreams, product review video’s, YouTube Shorts en nog veel meer.

Ben je op zoek naar een nieuwe game pc dan ben je bij Megekko op het juiste adres. Als de beste computerwebshop van Nederland (en België) met de beste prijzen voor alle mogelijke computer componenten kun je snel jouw gaming pc een serieuze upgrade geven! Uiteraard is Megekko ook het beste adres voor een compleet nieuwe PC, laptop of monitor.

Kortom, welkom bij de specialist voor alle computerenthousiasten van de snelste en beste ( gaming) computers die er te krijgen zijn!

ABONNEER

POWERED BY, HP OMEN

De krachtige HP OMEN desktop is ontwikkeld voor echte gamers. Deze gaming desktop is gebouwd voor extreme performance, makkelijke upgradebaarheid en een speciaal ontwikkelde cryo chamber om de processor zo optimaal mogelijk te koelen met een waterkoeler.

LEES MEERBezig met zoeken...
Je bent nog niet ingelogd
✖︎
E-mail adres:
Wachtwoord:
Registreren

✖︎
Sluiten