Over Megekko

Megekko

‘Jij hebt er duidelijk verstand van’. Dat is niet zomaar een slogan, want Megekko is er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt. En ja, we zijn een beetje eigenzinnig. Bij Megekko koop je omdat je weet wat je nodig hebt en weet hoe je alles aansluit en installeert. Dat scheelt ons uitleg en ondersteuning waar jij toch niet op zit te wachten. Op deze manier kunnen wij jou een scherpe prijs bieden. We geven onze klanten dan ook graag een compliment, jij hebt er duidelijk verstand van!


We doen niet alles. Maar wat we doen, doen we graag en goed.

We kaderen graag af wat we doen. Communiceren doen we graag en snel via de e-mail, want dat biedt duidelijkheid. Ook maken wij onze website elke dag een stukje beter, zodat jij goed kunt filteren en sorteren om precies te vinden wat je zoekt. Uiteraard helpen wij je graag bij de afhandeling van een garantie en hebben we een ruime 30 dagen retour regeling.


Je kan bij ons helaas niet terecht voor telefonisch advies of ondersteuning, hiervoor kan je wel terecht in onze Pop-Up Store. Meer informatie over de Megekko Pop-Up Store vind je hier.


Onze community helpt elkaar!

Omdat wij juist een technische klantgroep aanspreken, hebben we een erg kundige community. Als je twijfelt over hetgeen je aan wenst te schaffen, of als je een technisch probleem hebt dat je graag eens aan iemand voorlegt dan willen wij je vooral aanmoedigen deze vraag te stellen op onze facebook community-pagina. Onze community geeft daar allerlei tips en adviezen en beantwoordt je vragen daar graag en enthousiast. Ook jouw kennis is waardevol, dus we hebben je er graag bij!


Bedrijfsgegevens Megekko

KVK nummer: 20093810

BTW nummer NL: NL808060016B01

BTW nummer BE: BE0647976430

IBAN: NL60INGB0007948866

BIC: INGBNL2A

E-mail adres: info@megekko.nl
Bezig met zoeken...
Je bent nog niet ingelogd
✖︎
E-mail adres:
Wachtwoord:
Registreren

✖︎
Sluiten