Over Megekko

Megekko : jij hebt er duidelijk verstand van!


Dat is niet zomaar een slogan, want Megekko is er voor iedereen die precies weet wat hij of zij zoekt. En ja, we zijn een beetje eigenzinnig. Bij Megekko koop je omdat je weet wat je nodig hebt en weet hoe je alles aansluit en installeert. Dat scheelt ons uitleg en ondersteuning waar jij toch niet op zit te wachten. Op deze manier kunnen wij jou een scherpe prijs bieden. 


Wij leveren veelal uit eigen voorraad wat jou de garantie geeft dat je snel aan de slag kunt met jouw nieuwe componenten, laptop, monitor of complete game pc. Plaats je jouw bestelling voor 22.30uur dan heb je de bestelling veelal de volgende dag in huis.


Ben je op zoek naar een nieuwe game pc dan ben je bij Megekko op het juiste adres. Als de beste computerwebshop van Nederland (en België) met de beste prijzen voor alle mogelijke computer componenten kun je snel jouw gaming pc een serieuze upgrade geven met een nieuwe SSD, processor, moederbord, videokaart of werkgeheugen. Uiteraard is Megekko ook het beste adres voor een compleet nieuwe PC, laptop of monitor. Wil je een koele computer kies dan uit het ruime assortiment water -en luchtkoelers en welke supergaaf kunnen worden verlicht met de RGB opties. Deze vindt je overigens ook terug in het ruime aanbod aan computer behuizingen. Vergeet niet bij het bouwen een goede voeding te plaatsen, misschien is een gold plated voeding voor jouw wel de beste optie om in te bouwen. 


Rondom jouw PC wil je je natuurlijk ook helemaal op je gemak voelen, zo kies je bijvoorbeeld voor een RGB gaming toetsenbord en bijpassende muis, zowel draadloos als bedraad. Aan jou de keuze. Zet je daarbij ook je headset op en geniet intens van de avonturen die je meemaakt op je gaming laptop of desktop


Speel of werk je draadloos zorg dan voor een voldoende sterke WIFI router, misschien een WiFi 7 model of een mesh router?


Kortom, welkom bij de specialist voor alle computerenthousiasten van de snelste en beste ( gaming) computers die er te krijgen zijn!


Je kan bij ons niet terecht voor telefonisch advies of ondersteuning, hiervoor kan je wel terecht in onze Pop-Up Store. Meer informatie over de Megekko Pop-Up Store vind je hier.


Onze community helpt elkaar!

Omdat wij juist een technische klantgroep aanspreken, hebben we een erg kundige community. Als je twijfelt over hetgeen je aan wenst te schaffen, of als je een technisch probleem hebt dat je graag eens aan iemand voorlegt dan willen wij je vooral aanmoedigen deze vraag te stellen op onze facebook community-pagina. Onze community geeft daar allerlei tips en adviezen en beantwoordt je vragen daar graag en enthousiast. Ook jouw kennis is waardevol, dus we hebben je er graag bij!


Bedrijfsgegevens Megekko

KVK nummer: 20093810

BTW nummer NL: NL808060016B01

BTW nummer BE: BE0647976430

IBAN: NL60INGB0007948866

BIC: INGBNL2A

E-mail adres: info@megekko.nl
Bezig met zoeken...
Je bent nog niet ingelogd
✖︎
E-mail adres:
Wachtwoord:
Registreren


✖︎
Sluiten
✕︎